Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

International College of Management, Sydney

AUSTRALIEN

International College of Management (ICMS) ligger i utkanten av Sydney i förorten Manly precis vid havet. På ICMS studerar ca 1800 studenter främst inom business och management. ICMS erbjuder utbildningar inom Business Management, Event Management, Hospitality Management, International Tourism, Property Services Management samt Sports Management. På ICMS läser studenter från över 40 olika länder, så det är verkligen en internationell miljö.

 

Sydney
ICMS, Sydney

Varje år har institutionen ett visst antal utbytesplatser, som ingår i den gemensamma utlysningen vid LU. Platserna vid ICMS är enbart till för studenterna som läser vid något av institutionens kandidatprogram. En plats som utbytesstudent vid ICMS innebär, precis som vid alla utbytesavtal, att du inte betalar någon terminsavgift och att du är försäkrad genom LU. Det ingår inte något stipendium till ICMS.

Det finns också ett samarbete mellan Institutionen för service management och tjänstevetenskap och ICMS för att söka studier på egen hand, där studenter från vår institution får 10% rabatt på terminsavgiften. Om du vill ansöka till en sk "Study Abroad" termin, kontakta den internationella koordinatorn på institutionen, som hjälper med hur du ska gå till väga. 

 

ICMS
Manly Beach