Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Certificate of International Merits

Certificate of International Merits (CIM) ger dig som student en unik möjlighet att stärka din akademiska, personliga och professionella utveckling. Genom att delta i olika internationella aktiviteter samlar du meriter som leder till ett ”Certificate of International Merits”, ett certifikat som utfärdas vid sidan om din examen.

Händer

Certificate of International Merits (CIM) är ett intyg som utfärdas vid sidan av din examen. Det beskriver vilka internationella aktiviteter du har gjort under din studietid. Aktiviteterna kan vara både kortare och längre och ska ha ägt rum både utomlands och i Sverige. Du kan exempelvis ha deltagit i en internationell konferens, varit fadder för en internationell student eller förlagt en del av din utbildning utomlands.

Du behöver ha deltagit i minst tre olika internationella aktiviteter för att kunna ansöka om ett CIM. Minst en aktivitet ska ha skett utomlands och minst en på hemmaplan.

Varför CIM?

Genom att delta:

•    synliggör du dina internationella erfarenheter och meriter
•    utvecklar du din interkulturella förståelse
•    stimuleras du att bygga internationella nätverk
•    förbereder du dig för arbete i internationell miljö.

Kom igång med CIM

Du kan när som helst under din studietid registrera dig för Certificate of International Merits. Första steget för att komma igång är att kontakta studievägledare/internationell koordinator.

Mer information finns på Samhällsvetenskapliga fakultetens webbplats

Kontakt

Annika Permevik.

Annika Permevik
Internationell koordinator

Epost: annika [dot] permevik [at] ses [dot] lu [dot] se (annika[dot]permevik[at]ses[dot]lu[dot]se)
Tel: 042-35 65 77