Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Studievägledning

SVARAR PÅ DINA FRÅGOR OM UTBILDNING

Våra studievägledare finns på våning E3 och kan hjälpa dig med frågor som rör institutionens utbildningar. Vill du ha hjälp med mer allmänna frågor är du välkommen till den Allmänna studievägledningen vid Lunds universitet.

För dig som student kan det vara viktigt att veta att studievägledare har tystnadsplikt.

Institutionens studievägledare

Du kan vända dig till institutionens studievägledare med frågor kring:

Som student vid institutionen hittar du användbar information kring studieuppehåll, tillgodoräknande m.m. på programytan i Canvas.

Är du intresserad av vårt Masterprogram? Då kan du kontakta master [at] ses [dot] lu [dot] se (masterkoordinatorn) med dina frågor.

Lunds universitets allmänna studievägledning

För studievägledning som inte handlar om institutionens utbildningar finns Lunds universitets allmänna studievägledning. De sitter i Lund på Genetikhuset på Sölvegatan 29. Där finns möjlighet att komma på drop-in-samtal, ställa frågor på deras chat eller via mail.

Du kan också träffa dem i Helsingborg genom att boka ett vägledningssamtal, om du till exempel är osäker på ditt val av studier, har frågor om ansökan och antagningsregler eller vill veta mer om vilka yrkesområden olika utbildningar leder till. Ett vägledningssamtal varar i cirka en timme och ska bokas i förväg.

Du bokar samtal genom att maila till studievagledning [at] stu [dot] lu [dot] se (studievagledning[at]stu[dot]lu[dot]se). Ange i mailet om du önskar ett samtal på Campus Helsingborg eller i Lund.

 

Kontakt studievägledning

Veronica Åberg och Annika Permevik.

Veronica Åberg & Annika Permevik
Studievägledare
Epost: 
studievagledning [at] ses [dot] lu [dot] se (studievagledning[at]ses[dot]lu[dot]se)
Tel: 042-35 66 22 / 042-35 65 77