Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Våra kandidatprogram

Väljer du att läsa ett kandidatprogram i service management får du en modern utbildning som är förankrad i både aktuell forskning och arbetsliv. Efter examen har du kompetenser, färdigheter och kunskaper som öppnar dörrar till en bred arbetsmarknad.

Grafik med text. Bred utbildning + branschkunskap + ledarskapsfokus + samhällsvetare och problemlösare = unikprofil.

Kandidatprogrammet service management

Service management handlar om att leda och organisera verksamheter där kunder och service står i fokus. Programmet passar dig som är intresserad av ekonomi, marknadsföring och ledarskap. När du ansöker till programmet väljer du en av tre inriktningar: Hälsa, Retail eller Turism & hotell.

Läs mer om programmet

Möt våra service management-studenter 

De berättar om sitt val av inriktning och vad de gillar mest med sitt program. 

Ta del av fler studentporträtt
 

Kandidatprogrammet logistics service management

När du läser logistics service management får du en bred utbildning som innehåller kurser i logistik, organisation, ledarskap, ekonomi och marknadsföring. Programmet är inriktat på logistikbranschen och ges i samarbete med LTH, Lunds tekniska högskola.

Läs mer om programmet

Möt vår tidigare student Malin Lindström

Hon arbetar idag som Logistics manager på Tailorstore och säger att utbildningen varit en nyckel för att hon ska lyckas i arbetslivet.

Ta del av fler alumnporträtt.

Lust att studera mer?

Vi erbjuder även utbildningar i service management på avancerad nivå, med våra internationella masterprogram. Att studera på avancerad nivå hjälper dig att fördjupa dina kunskaper och specialisera dig i dina ämnen.

Läs mer om fortsatta studier inom service management.