Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Samverkan

På Lunds universitet ser vi samverkan med omvärlden som en självklar del i det dagliga arbetet. Vår ambition är att göra skillnad både regionalt, nationellt och internationellt och bidra till den kulturella, sociala och ekonomiska utvecklingen.

På institutionen för tjänstevetenskap välkomnar vi nytänkande och samarbeten utanför traditionella mönster. Institutionen har ett nära och omfattande samarbete med både föreningar, näringsliv, offentlig sektor, tidigare studenter och andra aktörer inom civilsamhället. Samverkan med företag och organisationer inom servicebranschen är en integrerad del i vår utbildning och vår forskning. Kunskapen vi får genom samarbeten hjälper oss att förstå omvärlden samtidigt som vi kan utveckla innehållet i våra utbildningar. Det gör att vi blir bättre på att möta aktuella krav och trender inom servicebranschen. Syftet med samverkan är att skapa ömsesidigt mervärde för institutionen, deltagande parter och samhället.


Vi söker kontinuerligt efter nya samarbeten. Kontakta oss gärna!