Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Välkommen till vårt alumninätverk

Vill du bibehålla eller bredda ditt professionella nätverk, få tips på fortsatta studier, ha möjlighet att hitta spännande jobb och samarbeten? Som tidigare student vid Lunds universitet på något av våra service management-program ingår du i ett professionellt och socialt nätverk med fler än 43 000 tidigare studenter utspridda över hela världen. Allt du behöver göra är att registrera dig i LU:s centrala Alumnnätverk.

Via LU:s centrala Alumnnätverk håller vi kontakten med våra tidigare studenter, dvs alla de som läst vid Institutionen för service management och tjänstevetenskap. Vi skickar riktade inbjudningar, arbetslivsrelaterad information, förfrågningar om du vill dela med dig av dina erfarenheter, som gästföreläsare eller genom alumnporträtt och mycket annat.

Alumnnätverket har många fördelar och är en resurs för dig i din karriär. Genom att registrera dig blir du medlem i Lunds universitets centrala nätverk och därmed kan även vi som arbetar med alumni-relationer vid institutionen för tjänstevetenskap komma i kontakt med dig. 

Gör så här för att gå med

När du har registrerat dig via länken nedan, får du en verifieringslänk skickat till dig via e-post så att du kan fylla i dina uppgifter. Att vara med i nätverket är naturligtvis kostnadsfritt

Registrera dig på alumni.lu.se

Har du nyligen bytt e-postadress eller postadress?

Kom ihåg att uppdatera din alumnprofil så att du får rätt information från oss.

 

 

 

 

 

Samarbeta med oss

Är du tidigare student och vill samarbeta med oss? Exempelvis som gästföreläsare, studiebesök, case. Kontakta oss för att diskutera olika möjligheter. 

Kontakt: info [at] ses [dot] lu [dot] se (info[at]ses[dot]lu[dot]se)