Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Samverka med oss

Vi välkomnar nytänkande och samarbeten utanför traditionella mönster. Samverkan med företag och organisationer inom servicebranschen är en integrerad del i vår utbildning och vår forskning. Vi söker kontinuerligt efter nya samarbeten som kan hjälpa oss att förbättra innehållet i vår utbildning och höja kvalitén i vår forskning.

Institutionen har ett nära och omfattande samarbete med både föreningar, näringsliv, offentlig sektor, tidigare studenter och andra verksamheter inom servicebranschen. Samarbetet med omvärlden utgör en viktig plattform för kvalitetssäkring av både utbildning och forskning.  Kunskapen vi får genom samarbeten hjälper oss att förstå omvärlden samtidigt som vi kan utveckla innehållet i våra utbildningar. Det gör att vi blir bättre på att möta aktuella krav och trender inom servicebranschen.

Samverkan och utbildning

Våra studenter kommer i kontakt med företag och organisationer löpande under hela sin utbildning. I flera kurser ingår bland annat gästföreläsningar och studiebesök. I vårt kandidatprogram i service management kan studenter under femte terminen även välja en praktikkurs. Representanter från olika företag och organisationer bidrar regelbundet till våra olika utbildningar med branschkunskap, praktisk problemanknytning, fallstudier och projektarbeten. Studenter på Campus Helsingborg får också möjlighet att träffa företag och organisationer på Studentkårens arbetsmarknadsdag AGORA-dagen.

Samverkan och forskning

Vill du komma i kontakt med en forskare för ett seminarium eller en föreläsning? Du hittar alla forskare och doktorander här

Skolsamverkan

Våra studentambassadörer besöker årligen flera skolor runt om i södra Sverige. Vi välkomnar också skolklasser och studenter att besöka oss. Läs mer om hur gymnasieelever kan komma i kontakt med oss

Arbetar du på en gymnasieskola och är nyfiken på ett studiebesök, eller att våra studentambassadörer besöker er skola? Kontakta oss gärna för att boka in ett möte. 

 

Campus

Kontakta institutionen

Är du intresserad av att samverka med oss?

E-post: info [at] ses [dot] lu [dot] se

Telefon: 042-35 66 49

Flygfoto över Campus Helsingborg.

Samverkan på Campus Helsingborg

Magnus Adenskog
Samverkansansvarig 
magnus [dot] adenskog [at] ch [dot] lu [dot] se (magnus[dot]adenskog[at]ch[dot]lu[dot]se)
Tel: 042-35 66 05