Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Träffa oss

Funderar du på att söka någon av våra utbildningar? Då är det naturligt att du har många frågor. Vi har svaren! och finns här för att berätta mer.

Studentambassadörer

Ställ frågor till studenter

Service management på turné

Under vintern och våren kommer vi att besöka flera skolor i landet, främst i Skåne. Våra studentambassadörer berättar allt om våra utbildningar, hur studentlivet fungerar, hur du skaffar boende och besvarar alla dina frågor och funderingar!

Vill du att vi ska komma till din skola? Kontakta Ayan Qazi: ayan [dot] qazi [at] ses [dot] lu [dot] se 

Besök oss på Campus Helsingborg

Öppet hus 21 mars 2023

Ta del av Öppet hus på Campus Helsingborg i efterhand: 

Välkommen på öppet hus på Campus Helsingborg.

Mer information kommer.

Skugga en student

Går du i tankarna att välja service management eller logistics service management? Vill du veta hur en föreläsning går till? Kontakta oss för att få möjlighet att skugga en student under en dag. Ett riktigt bra sätt att testa på hur det är att vara student. Kontakta Ayan Qazi: ayan [dot] qazi [at] ses [dot] lu [dot] se  

Sneak Peek

Alla som söker till våra utbildningar bjuds in till vårt event "Sneak Peek" i maj.

Studiebesök

Är ni en hel klass på en skola som är nyfikna att besöka oss för att veta mer? Vi tar gärna emot er på ett studiebesök. Kontakta Ayan Qazi: ayan [dot] qazi [at] ses [dot] lu [dot] se 

Träffa oss digitalt

Är ni flera som inte har möjlighet att komma till oss? Boka gärna ett möte via webben (webbinarie) där våra studenter kan berätta mer om utbildningarna och svara på frågor. Kontakta Ayan Qazi: ayan [dot] qazi [at] ses [dot] lu [dot] se 

Studievägledning

Våra studievägledare Annika Permevik och Veronica Åberg finns tillgängliga för att svara på frågor, boka gärna in ett möte via telefon eller webb. studievagledning [at] ism [dot] lu [dot] se (Kontakta en studievägledare)

Kontakt studievägledning

studievägledare

Annika Permevik & Veronica Åberg
Studievägledare
Epost: 
studievagledning [at] ses [dot] lu [dot] se
Tel: 042-35 65 77 / 042-35 66 22

Följ med en dag som student!