Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Träffa oss

Funderar du på att söka någon av våra utbildningar? Då är det naturligt att du har många frågor. Vi har svaren! och finns här för att berätta mer.

Studentambassadörer

Ställ frågor till studenter

  • Våra studentambassadörer vill gärna ge sin bild av hur det är studera hos oss. Bli inspirerad och hör vad de tycker är det bästa med sin utbildning: Studenter berättar
  • På Instagram kan du även komma i kontakt med våra studenter, det är studenter som sköter kontot och hanterar frågor. Följ oss gärna @servicemanagement.

Service management på turné

Under vintern och våren kommer vi att besöka flera skolor i landet, främst i Skåne. Våra studentambassadörer berättar allt om våra utbildningar, hur studentlivet fungerar, hur du skaffar boende och besvarar alla dina frågor och funderingar!

Vill du att vi ska komma till din skola? Kontakta Nicole Bexvall: nicole [dot] bexvall [at] ses [dot] lu [dot] se (nicole[dot]bexvall[at]ses[dot]lu[dot]se )

Besök oss på Campus Helsingborg

Varje vår hålls öppet hus på Campus Helsingborg, fysiskt eller digitalt. I år är öppet hus på Campus Helsingborg den 12 mars, kl 13-17. Läs mer här.

Skugga en student

Går du i tankarna att välja service management eller logistics service management? Vill du veta hur en föreläsning går till? Kontakta oss för att få möjlighet att skugga en student under en dag. Ett riktigt bra sätt att testa på hur det är att vara student. Kontakta info [at] ses [dot] lu [dot] se (info[at]ses[dot]lu[dot]se)

Sneak Peek

Alla som söker till våra utbildningar bjuds in till vårt event "Sneak Peek" i maj.

Studiebesök

Är ni en hel klass på en skola som är nyfikna att besöka oss för att veta mer? Vi tar gärna emot er på ett studiebesök. Kontakta info [at] ses [dot] lu [dot] se

Träffa oss digitalt

Är ni flera som inte har möjlighet att komma till oss? Boka gärna ett möte via webben (webbinarie) där våra studenter kan berätta mer om utbildningarna och svara på frågor. Kontakta info [at] ses [dot] lu [dot] se.

Studievägledning

Våra studievägledare Annika Permevik och Veronica Åberg finns tillgängliga för att svara på frågor, boka gärna in ett möte via telefon eller webb. studievagledning [at] ses [dot] lu [dot] se (Kontakta en studievägledare)

Kontakt studievägledning

Veronica Åberg och Annika Permevik.

Veronica Åberg & Annika Permevik
Studievägledare
Epost: 
studievagledning [at] ses [dot] lu [dot] se (studievagledning[at]ses[dot]lu[dot]se)
Tel: 042-35 66 22 / 042-35 65 77

Följ med en dag som student!

Bli ambassadör!

Är du kandidatstudent och vill bli ambassadör?
Kontakta studentmedarbetaren nicole [dot] bexvall [at] ses [dot] lu [dot] se (Nicole Bexvall)!