Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Fortsatta studier efter examen

Vill du lära dig mer och specialisera dig? Att studera till en master är att ta dina kunskaper till ytterligare en nivå. Våra olika inriktningar ger dig möjlighet att antingen fördjupa dina kunskaper i det ämne som intresserar dig mest, eller utforska nya ämnen för att bredda din kompetens.

Efter en kandidatexamen kan du fortsätta fördjupa dina studier och kunskaper inom service management och tjänstevetenskap. Vi erbjuder ett internationellt masterprogram med fem olika inriktningar. För dig som vill fortsätta studierna efter det har vi även en forskarutbildning där syftet är att ge fördjupade kunskaper i tjänstevetenskap och att utbilda självständiga och kritiska forskare. En masterutbildning kan du läsa direkt efter din kandidatexamen eller komma tillbaka till efter några års arbete. När du tagit en examen på masternivå har du möjlighet att söka till en forskarutbildning.

Våra masterprogram inom service management har inriktningarna:

Studievägledning masterprogram

Britta Persson.

Britta Persson
Masterkoordinator

Epost:master [at] ses [dot] lu [dot] se (master[at]ses[dot]lu[dot]se)
Tel: 042-35 65 97

Vad tycker våra tidigare kandidatstudenter som valt att fortsätta studera service management på masternivå?

Våra doktorander och forskning vid institutionen