Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Föreningar och nätverk

Här hittar du en lista på olika företagarföreningar och nätverk som du efter examen kan ha användning för i din framtida karriär. Skriv till info@ism.lu.se om du tycker någon förening borde stå med.

AlumnISM

AlumnISM är ett kollegialt och professionellt nätverk mellan personer som avlagt examen i Service Management.


Lunds universitets alumninätverk

Alumnnätverket är ett professionellt och socialt nätverk för alla som har läst vid Lunds universitet. Alumnnätverket ska vara en resurs för dig i din karriär men även hjälpa dig att behålla dina kontakter från studietiden och utveckla nya.


Campus vänner

Campus Vänner är organisationen som verkar för bästa möjliga utbyte mellan studenter på Campus Helsingborg och det regionala näringslivet. Via appen Campus Vänner Connects kan du söka jobb från medlemsföretagen och ha en uppdaterad profil så att företagen kan hitta dig.


Mindpark

Bredvid Campus ligger Mindpark, en plats där entreprenörer, studenter och företag möts. Förutom mötes- och konferenslokaler består Mindpark även av ett kontorshotell och ett kafé.


Student Network 

På Mindpark finns också Student Network som erbjuder kvalificerade extrajobb, seminarier och nätverksträffar. Företaget drivs dessutom av en före detta student från Service management.


Marknadsföreningen i Helsingborg

MiH är södra Sveriges största nätverk för personer som är intresserade av marknadsfrågor, trender och tendenser. Föreningen har som mål är att lyfta frågor kring entreprenörskap. Här kan du som nyutexaminerad och som student knyta kontakter med näringslivet.


Andra företagarföreningar och nätverk