Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Föreningar och nätverk

Här hittar du en lista på olika företagarföreningar och nätverk som du efter examen kan ha användning för i din framtida karriär. Skriv till info@ses.lu.se om du tycker någon förening borde stå med.

Lunds universitets alumninätverk

Alumnnätverket är ett professionellt och socialt nätverk för alla som har läst vid Lunds universitet. Alumnnätverket ska vara en resurs för dig i din karriär men även hjälpa dig att behålla dina kontakter från studietiden och utveckla nya.


Campus vänner

Campus Vänner är organisationen som verkar för bästa möjliga utbyte mellan studenter på Campus Helsingborg och det regionala näringslivet. Via appen Campus Vänner Connects kan du söka jobb från medlemsföretagen och ha en uppdaterad profil så att företagen kan hitta dig.


Mindpark

Bredvid Campus ligger Mindpark, en plats där entreprenörer, studenter och företag möts. Förutom mötes- och konferenslokaler består Mindpark även av ett kontorshotell och ett kafé.


Marknadsföreningen i Helsingborg

MiH är södra Sveriges största nätverk för personer som är intresserade av marknadsfrågor, trender och tendenser. Föreningen har som mål är att lyfta frågor kring entreprenörskap. Här kan du som nyutexaminerad och som student knyta kontakter med näringslivet. Som medlem i MiH Student har du tillgång till alla MiH:s event där du minglar och nätverkar med personer från näringslivet. Du kan samla nya erfarenheter och kunskaper genom våra träffar och föreläsningar med olika teman och ämnen som rör hållbar affärsutveckling, det kan vara inom entreprenörskap, marknadsföring, kommunikation, innovationer och trendspaningar för att ge några exempel. Det finns också möjlighet att söka till ett mentorsprogram.


Andra företagarföreningar och nätverk