Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Maria Fuentes.

Maria Fuentes

Universitetslektor, docent

Maria Fuentes.

Making alternative proteins edible: market devices and the qualification of plant-based substitutes

Författare

  • Christian Fuentes
  • Maria Fuentes

Avdelning/ar

  • Institutionen för tjänstevetenskap

Publiceringsår

2023-07-27

Språk

Engelska

Sidor

200-219

Publikation/Tidskrift/Serie

Consumption and Society

Volym

2

Issue

2

Dokumenttyp

Artikel i tidskrift

Förlag

Bristol University Press

Ämne

  • Business Administration
  • Social Sciences Interdisciplinary

Nyckelord

  • Plant-based
  • consumption
  • marketing
  • market device
  • alternative proteins

Status

Published

Projekt

  • Service Studies Consumption
  • Alternative Food Markets: Promoting new modes of food provisioning and consumption

ISBN/ISSN/Övrigt

  • ISSN: 2752-8499