Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Digitalisation and Services

SEMA51, fristående kurs, 7,5 hp

Vill du lära dig mer om digital service? Sök då till kursen i Digitalisation and services, som ger dig en förståelse för hur digitalisering påverkar servicesektorn och serviceorganisationer.

I dag klarar vi oss inte utan kunskap om digitaliseringen och dess inverkan på vårt samhälle. I kursen får du en inblick i hur digitala tjänster kan utvecklas men framför allt de mer teoretiska perspektiven på digitalisering och tjänster. De mer teoretiska och kritiska perspektiven på digitalisering och tjänster kommer att kombineras med mer praktiska perspektiv. I kursens avslutande moment får du möjlighet att omsätta förvärvade kunskaper i praktiska övningar.

Denna kurs ges på engelska och är på grundnivå.
Nästa kursstart är höstterminen 2024. Öppen för sen anmälan på antagning.se.

Läs mer om kursen på vår engelska webbplats (länk)