Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

"Det bästa är att det går att koppla kursernas innehåll direkt till arbetslivet"

Efter att ha samlat på sig några års arbetslivserfarenhet valde Fanny Holgersson att börja studera Logistics Service management, ett val hon inte ångrar. Just kopplingen till arbetslivet är något hon uppskattar med utbildningen, likaså att att det finns en tydlig röd tråd genom kurserna i programmet som gör att hennes kunskaper ständigt utvecklas.

Varför valde du att studera Logistics Service Management? 

Jag valde att studera Logistics Service Management eftersom kombinationen av service management och logistik öppnar upp för många olika jobbmöjligheter inom alla tänkbara branscher. Efter studenten valde jag att ta några sabbatsår och hade därför möjlighet att samla på mig erfarenheter genom arbetslivet där jag tydligt kunde se vikten av service och logistik. Efter att ha jämfört flera olika utbildningar som involverar dessa ämnen blev det tydligt för mig att Logistics Service Management på Lunds Universitet var det ultimata alternativet, vilket även visat sig vara helt rätt beslut! 

Vad är det bästa med utbildningen hittills?

Det bästa med utbildningen är att det går att applicera kursernas innehåll direkt på arbetslivet samt att det går att koppla egna erfarenheter från arbetslivet på utbildningen. En annan fördel med utbildningen är att det tydligt går att relatera de olika kurserna till varandra, vilket gör att man kan ta med sig erfarenheter från en kurs till en annan för att ständigt bygga vidare på sina lärdomar. Kurserna känns därför högst relevanta och det blir även roligare eftersom man hela tiden kan fortsätta utvecklas med hjälp av befintlig kunskap. 

Vad skulle du vilja ge för tips till de som ska välja utbildningen? 

När jag sökte in till Logistics Service Management visste jag inte vad jag ville arbeta med i framtiden, men genom att investera i mig själv i form av denna utbildning öppnar det upp för flera spännande karriärsmöjligheter! För andra personer som befinner sig i en likartad sits hade jag därför rekommenderat att läsa igenom de olika karriärsmöjligheterna som finns efter examen. Det ger en tydlig indikation om utbildningens bredd och man förstår snabbt att utbildningen kommer att gynna ens framtida karriär oavsett vilken bana man än väljer! 

Vad gör du om fem år? 

Alla erfarenheter är bra erfarenheter! så om fem år fortsätter jag att samla på mig livserfarenheter! Jag har fortfarande inte bestämt mig för vad jag vill göra i framtiden men jag är säker på att denna utbildning kommer leda mig i rätt riktning. 

Fanny Holgersson

Namn: Fanny Holgersson 

Program: Logistics service management