Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

ESSCA School of Management

FRANKRIKE

ESSCA School of Management grundades 1909, är specialiserade inom business och har ca 7000 studenter. ESSCA startade i Angers och öppnade sedan även campus i både Paris och Budapest i början av 90-talet. Nu har man även campus i Aix-en-Provence och Lyon.

Angers

ESSCA School of Management har sitt "main campus" i Angers, Frankrike, där man har störst utbud av kurser - både på franska och engelska. ESSCA har även campus i Paris, Budapest och Shanghai och som utbytesstudent kan man välja till vilket campus man vill söka.

Utbudet av kurser varierar från campus till campus, likaså kostnaden för boende t ex. Mer information om ESSCA och utbytesstudier där hittar du på ESSCA:s hemsida. Där finns även information om respektive campus, vilket du även finner i faktabladen här till höger.

Inom Erasmusavtalet med ESSCA, School of Management i Angers, Frankrike har vi utbytt studenter sedan hösten 2017. Eftersom det är just ett Erasmusavtal kan studenter som får en plats här räkna med att få ett Erasmusstipendium.

 

logga