Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Mentorskapsprogram

En mentor kan ge dig som student en konkret koppling mellan teori och praktik och en förståelse för hur du i arbetslivet kan använda den kunskap du får i studierna. En mentor kan till exempel fungera som bollplank, svara på frågor och inspirera. Genom mentorn kan du under studierna ta kontroll över din framtid och hitta ett spår i arbetslivet som verkligen intresserar dig.

MiH Student Mentor

Ett sätt att skaffa sig en mentor är att du anmäler dig till Marknadsföreningen Students mentorskapsprogram som erbjuder studenter mentorer från näringslivet. MIH:s mentorskapsprogram har tagits fram för att du som student eller yngre yrkesverksam ska få ta del av erfarenheter, tankar och åsikter från erfarna personer ur näringslivet.

 

Campus vänner - Omvänt mentorskap

Att vara mentor för ett företag innebär att du får en möjlighet att knyta värdefulla kontakter med personer inom ledande befattningar.