Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Jan Henrik Nilsson.

Jan-Henrik Nilsson

Universitetslektor, docent

Jan Henrik Nilsson.

Nordic eco-gastronomy. The Slow Food Concept in relation to Nordic Gastronomy

Författare

  • Jan-Henrik Nilsson

Redaktör

  • Stefan Gössling
  • C. Michael Hall

Avdelning/ar

  • Institutionen för tjänstevetenskap

Publiceringsår

2013

Språk

Engelska

Sidor

189-204

Publikation/Tidskrift/Serie

Sustainable Culinary Systems. Local foods, Innovation, tourism and hospitality.

Dokumenttyp

Del av eller Kapitel i bok

Förlag

Routledge

Ämne

  • Social Sciences Interdisciplinary

Nyckelord

  • tourism
  • slow food
  • food
  • gastronomy
  • sustainability
  • hospitality

Aktiv

Published

ISBN/ISSN/Övrigt

  • ISBN: 978-0-415-53370-6