Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Ny pod med fokus på ledning i offentliga organisationer!

Illustration med person i kavaj. Text: "CLOO - Centrum för ledning i offentliga organisationer".

Forskningsnätverket Centrum för ledning i offentliga organisationer – CLOO har kommit ut med en ny pod som pratar om och diskuterar olika frågor som handlar om ledning, styrning, kommunikation och administration i offentlig sektor.

Första avsnittet är med Johan Alvehus, professor i tjänstevetenskap, och Robert Holmberg, lektor i psykologi, som samtalar om fenomenet med eleverade administratörer. Hur man kan förstå varför administrationen expanderar i offentlig sektor? Varför det är så? De pratar om risken för att bli nostalgisk, går in i detalj på vad det är som driver den expanderande administrationen och diskuterar vad man kan göra för att förändra situationen.

Alla avsnitt hamnar här!
Annars kan du hitta dem på Spotify och i Apples Podcaster. Sök bara på ”Cloo-podden”!